Skiën in één van de mooiste gebieden van de Alpen!

Samen met Val d’Isère vormt Tignes het skigebied Espace Killy. Het gebied heeft 300 kilometer aaneengesloten pistes, ligt tussen de 1550 en 3456 meter hoog en bevat twee gletsjers. Doordat het gebied zo hoog ligt gaan de liften op 28 november al open en op 11 mei pas dicht. De liften in Tignes les Brévières zijn van 12 december tot en met 1 mei geopend.

Het skigebied is voor alle niveaus geschikt. Voor beginners zijn er naast de vele blauwe pistes de ski tranquille zones. Deze zones bestaan uit zeer brede groene pistes en het is er niet toegestaan voor snelheidsduivels. Maar ook voor de wintersporters die van steilere en uitdagende pistes houden zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.

Maar het zijn niet alleen de pistes die skiërs van over de hele wereld trekt. De offpiste behoort in Tignes en Val ‘d Isere tot de absolute wereld klasse! Helaas brengt offpiste ook risico’s van lawines met zich mee. Daarom raden wij iedereen aan die weinig verstand van lawinekunde heeft om met een gids mee te gaan. Voor degene die wel hiervan verstand hebben maar niet weten wat de mooiste routes zijn, heeft Paul altijd wat goede tips.

Skipassen

De skipassen kunnen alvast bij de boeking besteld worden zodat deze klaar liggen bij uw aankomst. Bij uw aankomst is het altijd nog mogelijk om uw pas te veranderen.

Prijzen 2019-2020:

6 daagse skipas Espace Killy Adult Euro 304,– // Kind en senior* Euro 244,–

*Kind 5/tm 14 jaar, senior 65 t/m 74 jaar. Voor 4 jaar of jonger en 75 en ouder is de skipas gratis

6 daagse familie skipas Espace Killy Euro 976,–

Een familie moet bestaan uit 2 volwassenen en minimaal 2 kinderen tot en met 18 jaar. Of tot en met 21 jaar mits deze een studentenpas heeft.

Voor meer informatie over de prijzen van de skipassen kunt u altijd contact met ons opnemen via paul@hotelgenepy.com