Skiën in één van de mooiste gebieden van de Alpen!

Samen met Val d’Isère vormt Tignes het skigebied Espace Killy. Het gebied heeft 300 kilometer aaneengesloten pistes, ligt tussen de 1550 en 3456 meter hoog en bevat twee gletsjers. Doordat het gebied zo hoog ligt gaan de liften op 28 november al open en op 11 mei pas dicht. De liften in Tignes les Brévières zijn van 14 december tot en met 1 mei geopend.

Het skigebied is voor alle niveaus geschikt. Voor beginners zijn er naast de vele blauwe pistes de ski tranquille zones. Deze zones bestaan uit zeer brede groene pistes en het is er niet toegestaan voor snelheidsduivels. Maar ook voor de wintersporters die van steilere en uitdagende pistes houden zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.

Maar het zijn niet alleen de pistes die skiërs van over de hele wereld trekt. De offpiste behoort in Tignes en Val ‘d Isere tot de absolute wereld klasse! Helaas brengt offpiste ook risico’s van lawines met zich mee. Daarom raden wij iedereen aan die weinig verstand van lawinekunde heeft om met een gids mee te gaan. Voor degene die wel hiervan verstand hebben maar niet weten wat de mooiste routes zijn, heeft Paul altijd wat goede tips.

Skipassen

 

Voor meer informatie over de prijzen van de skipassen kunt u altijd contact met ons opnemen via paul@hotelgenepy.com