Paul, van onze vaste skiverhuur (skirentaltignes.com) staat natuurlijk ook dit jaar weer voor u klaar met de beste ski’s en snowboards voor een zeer scherpe prijs. Deze skiverhuur is ook geopend tijdens de zomer. Ook is het mogelijk om in het hotel uw ski’s en snowboards te laten slijpen en waxen.

Tarieven skiservice

  • Waxen                          €10,-
  • Slijpen en waxen        €17,50
  • Volledige service             €25,-

Tarieven skiverhuur

Twijfelt u wat voor skiër u bent? Dan kunt u altijd advies vragen aan paul@skirentaltignes.com. En mocht blijken dat u niet helemaal het juiste materiaal heeft, dat bij uw stijl van skiën en snowboarden past. Of wilt u gewoon eens iets anders proberen. Dan kunt u altijd onbeperkt van materiaal ruilen.

Ski/ snowboard pakket Zilver
Geschikt voor beginners en de recreatieve skiërs. Een goede ski voor blauwe en rode pistes. 

Pakket prijs:                                € 90,–
Alleen ski’s en stokken:            € 70,–

Ski/ snowboard pakket Goud
Geschikt voor een skiër die stabiele en snelle ski’s verwacht. Een goede ski voor rode en zwarte pistes. Ook valt in deze categorie de nieuwste freestyle ski’s. (twintips)

Pakket prijs:                                € 125,–
Alleen ski’s en stokken:             € 105,–

Ski/ snowboard pakket Goud freestyle
Geschikt voor een ervaren skiër die goede prestaties verwacht op elk terrein. Perfect voor off-piste, freestyle en op de piste

Pakket prijs:                             € 125,–
Alleen ski’s en stokken:         € 105,–

Ski pakket Platinum
Maximale prestatie en controle ski. Het ultieme uit ons assortiment. Het topsegment van Elan en de nieuwste modellen van het seizoen 21-22. 

Pakket prijs:                              € 140,–
Alleen ski’s en stokken:           € 120,–

Wij raden u aan om uw ski’s en snowboards van te voren reserveren bij paul@skirentaltignes.com of paul@hotelgenepy.com. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen: +31 623014541 of +33 771644057