Ook in de zomer zijn wij geopend. Er is in de zomer genoeg te beleven!

Mountainbike en downhill

Vanaf 27 juni tot en met 30 augustus gaan in Tignes en Val d’Isere de liften gratis open voor de mountainbikers. Ook zal er dan vanuit Tignes les Brévières een gratis shuttle bus iedereen omhoog naar Tignes le Lac brengen.

Het bike park bestaat uit 150 Km aan elkaar gekoppelde routes en gaan over de bergen van zowel Tignes en Val d’Isere. Net als met het skiën zijn er voor elk niveau verschillende routes. De groene en blauwe voor de beginnende mountainbikers, tot en met de rode en zwarte voor de mountainbikers die van uitdagende en extreme routes houden.

Zomerski

De zomerski in Tignes is open vanaf 27 juni tot en met 9 augustus. De funiculaire brengt je naar 3000m hoogte waar er vervolgens  er  4 liften en 20 km pistes open zijn. Ook is voor de skiërs en snowboarders die van freestyle houden een funpark gebouwd.

Uiteraard is onze skiverhuur in het hotel ook in de zomer geopend.

De hoogste green van Europa

De hoogste Golfbaan van Europa ligt in Tignes en biedt een uitzonderlijk parcours. Met de 18 holes op een prachtige green van 5 km die zich uitstrekt over een fraaie berghelling en de natuurlijke hindernissen die ontworpen werden door de Philippe Valant, biedt de Golfbaan van Tignes optimaal puttplezier voor zowel beginners als gevorderden.

Wandelen

Wandelliefhebbers kunnen in Tignes genieten van een 55.000 hectare groot recreatiegebied verscholen in de ongerepte natuur. Vrijwel de helft van de gemeente Tignes bevindt zich in de zone van het Nationale Natuurpark La Vanoise. Dit park is samen met het Italiaanse Nationale Park (Gran Paradiso) het meest uitgestrekte beschermde natuurgebied van West-Europa. In dit unieke natuurgebied kun je tal van wilde dieren waarnemen zoals marmotten, gemzen en steenbokken. Ook kun je bijzondere natuurschatten bewonderen en natuurlijk genieten van adembenemende landschappen!

In het hotel hebben we alle informatie beschikbaar voor wandelroutes. Zoals hoogtekaarten en gidsen waar alle wandelroutes staan uitgestippeld voor elk type wandelaar.